Nettbasert terapi

Metakognitiv terapi online – hjelp der du er!

Snøhetta Terapi tilbyr nettbasert terapi (også kjent som e-terapi) i metakognitiv terapi for hele landet. Nettbasert terapi fungerer på samme måte som tradisjonell terapi hvor du som pasient hele tiden veiledes av terapeuten, men forskjellen er at behandlingen gjøres online der du har mulighet til å prate om din situasjon og arbeide med dine problemer gjennom videosamtale.

«Forskning har vist at terapi på nett er like effektivt som ved personlig oppmøte. Via skjerm møtes man virkelig ansikt til ansikt»

Ønsker du å bestille time for nettbasert terapi eller har noen spørsmål?

Å møte terapeuten på nett er kanskje ikke for alle. For noen kan det hjelpe å treffe terapeuten først ansikt til ansikt. Når en kontakt først er etablert kan det være lettere med terapi over nett.

Hos Snøhetta Terapi kan du velge om du vil gå til behandling ved fysisk oppmøte, om du kun vil ha online terapi, eller en kombinasjon av disse. Det viktigste er at du finner en behandlingsform for deg.

Nettbasert terapi (e-terapi) i metakognitiv terapi hos Snøhetta Terapi

Fordeler ved nettbasert terapi/e-terapi:

Er terapi på nett sikkert?

Snøhetta Terapi bruker en velprøvd videoløsning spesifikt designet for helsepersonell. Vi benytter et sikkert, kryptert system, som er i tråd med alle personvernretningslinjer. Løsningen er utbredt, velprøvd, og du er sikret full konfidensialitet, og stiller krav til GDPR.

Hvorfor velge nettbasert terapi?

Du kan forvente at jeg er aktiv, lyttende og støttende, og jeg er her for å bistå deg med alt jeg kan. Ved avtalt time, er du tilgjengelig på nett, og jeg tar kontakt og starter timen. Velkommen skal du være. Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende samtale.

Aldersgrense, pris og henvisning


Interessert i å lese mer om forskningen rundt nettbasert terapi?

Fra fhi.no: Terapeutveiledet internettbehandling v/psykiske lidelser
Fra forskning.no: Nå kan depresjon behandles over internett

Snøhetta Terapi tilbyr nettbasert terapi (også kjent som e-terapi) i metakogntiv terapi for hele landet